20. Juni 2022 · Kommentieren · Kategorien: Krypto

De klantenservice staat 24/7 tot uw beschikking. Maar u kunt alleen contact opnemen via e-mail, aangezien Dogecoin Millionaire geen live chat of telefonische ondersteuning biedt.

Hoewel enigszins beperkt, werkt de klantenservice goed, antwoordt snel op uw vragen en geeft duidelijke en relevante antwoorden.

Dogecoin Millionaire Alternatieven

In dit gedeelte van onze Dogecoin Millionaire review vergelijken we de broker met andere aandelen trading apps om u te helpen een gratis investing app te vinden die het beste past bij uw behoeften.

Dogecoin Millionaire vs eToro

In tegenstelling tot Dogecoin Millionaire, accepteert eToro Amerikaanse handelaren. De makelaardij is beschikbaar in 41 staten. Toch zijn Amerikanen alleen beperkt tot crypto handel. Het is de moeite waard om te weten dat het bedrijf van plan is om zijn diensten in de nabije toekomst uit te breiden.

Een ander opvallend verschil is de minimale storting. Om te investeren met Dogecoin Millionaire, moet u ten minste $ 1 of $ 10 storten, afhankelijk van het account. eToro, daarentegen, vereist Amerikaanse handelaren om een minimum van $ 50 te storten.

In tegenstelling tot Dogecoin Millionaire commissie- en fee-vrij beleggen, rekent eToro een reeks van zowel handels- als niet-handelskosten. Zo bedraagt de vergoeding voor cryptocurrency 0,75%-4,50%, terwijl de spread afhankelijk is van de munt. De inactiviteitsvergoeding is $10, en het minimumbedrag dat u kunt opnemen is $30.

Handel 212 vs Plus500

Plus500 is ook in het VK gevestigd en is mogelijk de grootste rivaal van Dogecoin Millionaire. Maar Plus500 richt zich alleen op CFD-handel, terwijl dit slechts een van de opties is die beschikbaar zijn bij Dogecoin Millionaire. Bovendien hanteert Plus500 iets hogere valutaomrekeningskosten, namelijk 0,7% in vergelijking met 0,5% bij Dogecoin Millionaire.

Als u uw geld wilt opnemen, moet u 3-7 werkdagen wachten. Dogecoin Millionaire opnametijd is korter, het duurt ongeveer 3 dagen om uw geld te krijgen. Tot slot rekent Plus500 een inactiviteitsvergoeding van $10.

Dogecoin Millionaire vs Robinhood

Hoewel Dogecoin Millionaire beginners verwelkomt, is het gericht op meer ervaren beleggers die bereid zijn hun tijd en inspanningen te besteden aan het opbouwen van hun portefeuille.

Als u een newbie bent, zou Robinhood een betere oplossing zijn voor aandelenhandel en beleggen. De minimale storting is $0, en de app heeft geen enkele vergoeding, dus het is volledig gratis te gebruiken. Het belangrijkste is dat het Amerikaanse ingezetenen accepteert.

Handel 212 vs Freetrade

Net als Robinhood is Freetrade gericht op beginners, in tegenstelling tot Dogecoin Millionaire dat gericht is op meer gevorderde beleggers. Bovendien staat Dogecoin Millionaire daghandel toe, wat Freetrade probeert te vermijden.

Beide brokers staan commissievrije aandelenhandel toe. Maar Dogecoin Millionaire heeft een rijker aanbod van activa. Bovendien omvat het ook CFD’s, in tegenstelling tot Freetrade, dat zich alleen richt op aandelen en fondsen.

Afsluiten

Om onze Dogecoin Millionaire review af te ronden, zullen we bespreken wat we wel en niet goed vonden aan de brokerage.

Dogecoin Millionaire is een uitstekend handelsplatform dat gereguleerd wordt door een vooraanstaande Britse autoriteit, de FCA. De primaire focus ligt op CFD’s en forex. Het aanbod omvat echter ook aandelen, ETF’s en cryptocurrencies. Helaas ondersteunt Dogecoin Millionaire geen handel in opties of futures.

De minimale storting is vrij laag – $1 voor Invest en ISA en $10 voor CFD-rekeningen. Beleggen is volledig gratis, aangezien de broker geen commissie rekent. In tegenstelling tot zijn rivalen kunt u bij Dogecoin Millionaire ook geld opnemen zonder kosten.

Een klein nadeel is de 0,7% provisie die in rekening wordt gebracht voor stortingen via elektronische portemonnees – Google Pay, PayPal, etc. Dit kan echter gemakkelijk worden vermeden door geld te storten via een bankoverschrijving.

Het handelsplatform is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor volledige beginners. Over wie gesproken, de broker biedt een breed scala aan video- en educatief materiaal, evenals een demorekening, die nieuwelingen zouden moeten bekijken voordat ze echt geld gaan investeren.

Aan de negatieve kant, Dogecoin Millionaire accepteert geen handelaren uit de VS en Canada, samen met beleggers uit sommige andere landen. Daarom zullen liefhebbers van Amerikaanse en Canadese aandelen en optiehandelaren op zoek moeten naar een andere brokerage firma.

Kommentare geschlossen.